De website voor historici
Referenties van leerlingen

In zijn onderwijscarriëre heeft Mark al op verschillende scholen les gegeven. Dit ter grote tevredenheid van de leerlingen, die Mark op hun beurt beloond hebben met mooie berichten, kado's en andere complimenten. Deze signalen mogen door potentiële werkgevers worden opgevat al referenties uit de eerste hand. Het gaat tenslotte om de leerling.

05-09-2016
Dankzij de bijlessen van Mark Beumer voor de vakken geschiedenis, maatschappijleer en levensbeschouwing is het me gelukt mijn havo diploma te halen met goede punten. Namelijk een 7 voor geschiedenis, een 7 voor maatschappijleer en een 8 voor levensbeschouwing. Ik ben zeer tevreden met de bijlessen. Je leert heel snel en je kan ook even erbij lachen.

Nathan Masse, leerling d'Oultremontcollege Drunen

10-01-2016

Feedback bijles Mark Beumer 2015
Ik ben uiterst tevreden met de hulp die ik heb ontvangen van Mark Beumer. Met de hulp van de heer Beumer heb ik binnen 1 week mijn cijfer van Maatschappijwetenschappen van een 4,1 omhoog gehaald naar een 6,3. Ik kan met zekerheid zeggen dat ik een zeer tevreden ‘klant’ ben van Mark Beumer en ik zou hem aan iedereen aanraden als bijles docent.

Stef van de Wiel ‘Trotse Havodiploma eigenaar’
d'Oultremontcollege Drunen

Job de Wijs Student aan het d'Oultremontcollege Drunen

Mark Beumer, ik heb helaas genoeg maar één jaar les van hem gehad. Zelf heb ik nooit wat gehad met het vak "Levensbeschouwing", toch moet ik zeggen dat Mark dit vak voor mij een leuke & leerzame ervaring heeft gemaakt. Door middel van zijn ingenieuze inzicht in de daarbij horende vakken combineerde hij het lesmateriaal erg goed met zijn andere kennis en natuurlijk de kennis en meningen van de leerlingen. Mark Beumer heeft zoals ik al had verteld, veel bijgeleerd maar niet alleen in de les, Mark was ook zeer bekwaam met zijn leerlingen als het op dingen aankwam buiten de les. Zo heeft hij zijn kennis op het gebied van brieven schrijven en sollicitaties schrijven gebruikt in het schrijven van een sollicitatiebrief voor mij. (Politie Academy brief) Ook kan ik zeggen dat hij een ruim denkvermogen heeft die hij van alle kanten kan laten zien, hij beheerst een hoge hoeveelheid algemene kennis en is natuurlijk een natuurtalent in de vakken zoals Geschiedenis, Levensbeschouwing & CKV. 

Mark, hierbij nog een bedankje voor de uitmuntende lessen die jij mij hebt gegeven op het d'Oultremontcollege in Drunen. Veel succes! 
Gr. Job de Wijs

October 6, 2015, Job reported to Mark at d'Oultremontcollege

Pieternel Coenen-van Kerkhoff freelance kunsthistorica

Mark is een geboren docent die de lesstof, aan de hand van alledaagse voorbeelden en aansprekende powerpoints, tot leven brengt. Door de privé-lessen van Mark heeft onze zoon heeft in zeer korte tijd zijn motivatie teruggekregen voor de vakken filosofie en geschiedenis, resulterend in zeer goede SE resultaten. Met een 8.2 voor geschiedenis en een 6.7 voor filosofie is hij geslaagd voor zijn eindexamen HAVO. Dit schooljaar waren de exameneisen voor geschiedenis verzwaard met een extra algemeen deel, bij filosofie was de stof gebaseerd op "Mens en mensenrechten" van Thomas Mertens (een werk dat tevens gebruikt wordt bij de studie Nederlands Recht WO). 

June 14, 2015, Pieternel was Mark's client

'Ja meneer klopt always stay fabulous. Maar blijf vooral leraar want dat is waar u sowieso goed in bent. U moet dan wel bij ons weg, maar u vind wast een Hele leuke andere school!! Ik wens u heel veel succes maar vooral een Hele fijne vakantie. Groetjes van mij naar de aller tofste Opperpokemon :)' Job de Nooijer, Atheneum 4 - d'Oultremontcollege Drunen.